Rødovre EL & VVS

Mere end 10 + år erfaring med byggeri

VVS entreprise i København & Omegn

Hos Rødovre EL & VVS, bygger vi store projekter og fuldender dem til dørs. Læs om os længere nede, og find ud af hvorfor vi er dit perfekte match. 

Entreprise projekt

Hvorfor vælge os som din VVS'er?

Vi har hjulpet mere ned 100+ store projekter i hus, og vil gerne hjælpe dig også. Vi har meget erfaring indenfor renovering af badeværelser, køkkener, gulve og meget mere. Nedenfor kan du læse hvorfor vi er dit perfekte match. 

Altid målfokuseret

Vi sætter altid mål for vores arbejde, så vi sikrer at overholde tidsfrister og gør os umage i at alle vores bygmestre er 100 % involveret i projektet. 

Fuld transparens

Vi holder ingenting skjult, hverken ekstra uforudsete regninger eller overskridning af deadline, uden at fortælle kunden om det først. Du er sikret fuld transparens gennem vores arbejde. 

Kunderne i første række

Hos os er kunden altid i første række. Vi sætter en stor dyd og arbejde i at vores kunder er tilfredse efter vores arbejde er fuldført. Vi vil gerne gå den ekstra mil, for at vores kunder er glade. 

Du er med hele vejen

Som kunde hos os, er du altid involveret og opdateret på hvad vi foretager os af byggearbejde. Du er som kunde hos os aldrig i tvivl om hvad vi arbejder på. 

Dygtige VVS'er

Hos Rødovre EL & VVS har vi specialiseret os i at udføre større VVS-entrepriser i huse og beboelsesejendomme i København og Omegn. Vores fagfolk er altid klar på at tage imod dit projekt eller opgave, og har hænderne helt rigtigt skruet på. Som byggemester, har vi stor respekt for vores kunders opgaver. Vi er indforstået med at for kunden er der mange penge involveret, og derfor er det vigtigt for os at der er gensidig tillid hos begge parter. 

Vi er specielt dygtige til at give faste rammer, og overholde vores deadlines, samtidigt med at kvaliteten er i top. 

Hos Rødovre EL & VVS er det en forudsætning, for at vi kan drive vores projekter, at vi altid har styr på processerne og de eventuelle aftaler vi indgår med kunder og samarbejdspartnere. Vi går altid ind til vores opgaver med en høj faglighed og professionalisme. 

projekt 1
Quooker projekt

Renovering af køkken

Vi kan hjælpe dig med at renovere eller bygge dit køkken fra ny. Vi har arbejdet med køkkenprojekter i mere end 10 + år, og ved hvilke materialer og teknikker der virker bedst på byggemarkedet. Når vi bygger dit køkken vil vi altid forventningsafstemme og gøre klar med kunden, hvilket køkkenprojekt vi går i gang med før projektet startes. 

Få installeret din Quooker

Vi kan hjælpe med dig med installere og opsætte din Quooker. Oplev hvor nemt og hurtigt din hverdag kan blive med en Quooker. Du kan få direkte varmt/koldt vand fra hanen, og hvis du ønsker kuldioxid flaske, kan dette også være en mulighed. 

Læs mere om Quooker her. 

Om os

Det der driver vores motivation og gode håndværk er alle vores tilfredse kunder. Vi elsker at give en god service, vi er først tilfredse når kunden er. 

Services

Kontakt os

Sociale Medier