Rødovre EL & VVS

Renovering af badeværelse i København

Altid kvalitet og godt håndværk

Total renovering af badeværelse

renovering af badeværelse

Total renovering af badeværelse

Ønsker du en total renovering af dit badeværelse, er vi et kvalificeret bud på opgaven. Vi har et godt samarbejde på tværs af forskellige faggrupper der alle sammen kan være med til at bidrage med den bedste løsning på markedet. Vi samarbejder med dygtige murer, elektriker og VVS’er der alle kan bidrage med kvalificeret arbejde. Vi står for koordineringen med alle håndværkerne, så det eneste du skal bekymre dig om er hvordan du gerne vil have badeværelset skal se ud. 

Er du i tvivl, eller mangler rådgivning indenfor indretning og materialer, står vi også klar til at hjælpe dig med det. Vi har hjulpet med at renovere over 100 badeværelser, så vi har erfaring indenfor hvad der virker bedst ift. størrelse og pladsudnyttelse. 

Ønsker du en faglig vurdering på renovering af badeværelse, kommer vi ud til dig sammen med en murer og tømrer, for at måle op og høre dit ønske og planer for arbejdet. Når vi har fået taget et kig på din situation, går vi hjem og udarbejder et godt og uforpligtende tilbud, med udgangspunkt i de opgaver vi aftalte til mødet. Vores tilbud vil altid have fokus på at skabe den bedste kvalitet og håndværk til en fair pris. 

Tag kontakt til os i dag, og få et uforpligtende og godt tilbud.  

Vi tager dine planer og ideer seriøst

Vi tager dine planer og ideer seriøst

Som VVS’er og håndværker er vi klar over at det arbejde vi udfører skal være overens med kundens forventninger og ideer. Derfor tager vi altid udgangspunkt i kundens ideer og planer, og prøver bedst muligt at sammensætte en plan der stemmer overens med kundens forventninger. 

Æstetik og kvalitet

Hos Rødovre EL & VVS er vi klar over at kunden kan have personlige præferencer til æstetikken og indretningen. Som udgangspunkt vil vi som håndværkere, altid matche kundens æstetiske design, således at kunden kan stå tilbage med et tilfredsstillende resultat. Samtidig med vi gerne vil udføre professionelt håndværk der stemmer med kundens præferencer, sikrer vi også altid resultater af højeste kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Når vi lægger en plan for renoveringen af badeværelset, er disse to punkter altid med i vores bedømmelse.

Vi sørger for at æstetik og kvalitet spiller sammen, så du både er tilfreds med at se på dit badeværelse hver dag, og alt virker optimalt som det skal. 

Æstetik og kvalitet

renovering af badeværelse 2

Gulvvarme på badeværelset?

Gulvvarme på badeværelset?

Skal du have lagt gulvvarme ude på dit badeværelse? – Ingen problemer! Vi er eksperter i at lægge gulvvarme, og har hjulpet mange privatpersoner og familier med at give varme i gulvet. Det er en god løsning til at opvarme dit badeværelse, på en smart og effektiv måde.

Uanset om det er et nuværende badeværelse der skal have lagt gulvvarme, eller et helt nyt du har i planerne, så er vi den rette mand til opgaven. Vi hjælper med at brække dine gamle fliser/gulv op og installere din gulvvarme.

Hvis det er et helt nyt badeværelse, hjælper vi også med at vejlede og udfører den bedst mulige løsning til netop dit badeværelse. 

Hvorfor vælge os som din VVS'er?

Vi har hjulpet mere ned 100+ store projekter i hus, og vil gerne hjælpe dig også. Vi har meget erfaring indenfor renovering af badeværelser, køkkener, gulve og meget mere. Nedenfor kan du læse hvorfor vi er dit perfekte match. 

Altid målfokuseret

Vi sætter altid mål for vores arbejde, så vi sikrer at overholde tidsfrister og gør os umage i at alle vores bygmestre er 100 % involveret i projektet. 

Fuld transparens

Vi holder ingenting skjult, hverken ekstra uforudsete regninger eller overskridning af deadline, uden at fortælle kunden om det først. Du er sikret fuld transparens gennem vores arbejde. 

Kunderne i første række

Hos os er kunden altid i første række. Vi sætter en stor dyd og arbejde i at vores kunder er tilfredse efter vores arbejde er fuldført. Vi vil gerne gå den ekstra mil, for at vores kunder er glade. 

Du er med hele vejen

Som kunde hos os, er du altid involveret og opdateret på hvad vi foretager os af byggearbejde. Du er som kunde hos os aldrig i tvivl om hvad vi arbejder på. 

Spar tid og besvær uden at gå ned på kvalitet

renovering af badeværelse

Spar tid og besvær uden at gå ned på kvalitet

Istedet for at bruge en masse unødvendig tid på at få flere forskellige fagfolk til at vurdere sagen og håndværket, kan du med vores løsning samle alle folk i en tråd. Vi hjælper med at koordinere arbejdet, så alt bliver aftalt på kryds og tværs. Først og fremmest kan sådan en arbejdsopgave, som renovering af badeværelse virker utroligt uoverskuelig og svært.

Vi vil gerne hjælpe dig med at spare din tid og besvær, og komme med et kvalificeret bud, med udgangspunkt i murens, tømreren og elektrikeren. Lyder det ikke godt? – Det har aldrig været nemmere, at få renoveret eller lavet dit nye badeværelse. 

Hvad koster renovering af nyt badeværelse?

Hvad koster renovering af nyt badeværelse?

Som udgangspunkt er det billigere at få lavet et helt nyt badeværelse, end at udføre en større badeværelsesrenovering. Prisen er meget varierende alt efter hvad der skal klares af opgaver, og hvor stort badeværelset er. 

Kontakt os for tilbud 

På udkig efter andet VVS arbejde? Læs mere om vores VVS entreprise opgaver her. 

Om os

Det der driver vores motivation og gode håndværk er alle vores tilfredse kunder. Vi elsker at give en god service, vi er først tilfredse når kunden er. 

Services

Kontakt os

Sociale Medier